Politica de confidentialitate

Confidentialitatea datelor tale este foarte importanta pentru firma noastra Tocmai de aceea vrem sa-ti aducem la cunostinta ca începând cu data de 25.05.2018 a intrat în vigoare Regulamentului General UE privind Protectia Datelor (GDPR). Astfel, vei avea mai mult control asupra datelor tale. Doar tu decizi cum îti sunt gestionate datele şi daca vrei sa primesti în continuare informari din partea noastra. Suntem constienti ca informatiile personale îti apartin, de aceea le stocam în siguranta si le procesam cu atentie, respectând legea.


CABINET STOMATOLOGIC DIADENT SRL. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea Nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Conform Legii Nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.


Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.
CABINET STOMATOLOGIC DIADENT SRL. utilizeaza metode si tehnologii de securitate, împreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale în vigoare.


CABINET STOMATOLOGIC DIADENT SRL îsi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere.
CABINET STOMATOLOGIC DIADENT SRL. îsi rezerva dreptul de a modifica atât continutul, cât si structura site-ului în orice moment si fara nevoie de preaviz.
Orice încercare, de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site www.diadent-bn.ro, cu exceptia detinatorului sau legal - CABINET STOMATOLOGIC DIADENT SRL, fara acordul prealabil al CABINET STOMATOLOGIC DIADENT SRLda dreptul unilateral si neechivoc ca CABINET STOMATOLOGIC DIADENT SRL. sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legale competente pentru sanctionarea acestor fapte.
Garantam securitatea si confidentialitatea datelor transmise prin sistemul informatic.
Furnizarea datelor personale nu implica nici o obligatie din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstante si pot solicita oricând stergerea datelor personale din baza de date.
CABINET STOMATOLOGIC DIADENT SRL. va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat si NU va vinde, NU va închiria si NU va face barter cu listele de e-mailing ale clientilor sai.
Informatiile colectate înainte de implementarea schimbarilor vor fi asigurate în conformitate cu vechile reguli de confidentialitate.